Handmade Mils... Iets waar ik super fier op ben! En die ik, dat is de Mils. Diegene die de oorbellen met hart en ziel maakt en dit met veel plezier en liefde. Maar eerlijk... Een leuk verhaal is niet iets waar jij perse naar op zoek bent én dat is helemaal prima. 

Want de juweeltjes voor jou, daar draait het om! 

Om even concreet en kort samen te vatten, het materiaal waarmee ik werk voor de klei-oorbellen is polymeerklei. Ik stel het volledige kleurenpalet zelf samen waardoor ik er mijn eigen draai aan kan geven. Ook aan de ontwerpen besteed ik de nodige aandacht en probeer ik mijn creatief brein te laten werken. 

De Goldies collectie bestaat uit 18 karaat goud gevulde oorbellen.

Het extra goede gedeelte van dit hele verhaal? De oorbellen zijn allergievrij! Want het basismetaal van zowel de oorstekertjes van de klei-oorbellen als de Goldies zijn vrij van nikkel, lood en cadmium. 

Vaak zijn juwelen enkel vrij van nikkel maar dan kan het soms nog voor een allergische reactie zorgen...

Don't be fooled, ladies! Handmade Mils is jouw match!

Praktisch

Handmade Mils is een one-(wo)man team en hierdoor gaan alle oorbellen één voor één door mijn handen.

Klei-oorbellen:

Wanneer jij jouw bestelling plaats, ga ik aan de slag om jouw paar oorbellen te maken! Jouw bestelling wordt dus op order gemaakt. Hierdoor duurt het zo'n 5 à 7 werkdagen om jouw aankoop verzendklaar te maken. Met uitzondering van specifieke collecties (zoals de Moederdagcollectie), waarvan er telkens een beperkt aantal stuks beschikbaar zijn. Eenmaal deze zijn uitverkocht, zijn deze niet meer beschikbaar. Het voordeel is dat je niet 5 werkdagen moet wachten op jouw bestelling, deze zal namelijk zo snel mogelijk verzonden worden. 

Goldies:

Onze Goldies-collectie is altijd gelimiteerd*. Dit wil zeggen dat er van elk model een beperkt aantal stuks beschikbaar zijn. Dus wacht niet te lang om jouw favoriet(en) te bemachtigen!

Heb je jouw bestelling sneller nodig? Geef dit dan gerust aan via info@handmademils.be en dan bekijken we de mogelijkheden.

Vragen

Bekijk zeker de veelgestelde vragen onder FAQ's. Een mailtje sturen naar info@handmademils.be kan ook altijd. Ik help je graag verder!