Super tevreden van mijn paar oorbellen! Heel gevoelig voor allergische reacties dus durfde niet veel oorbellen dragen. Van het paar dat ik bij Handmade Mils kocht: helemaal geen last en ze zijn super mooi!

Ik ben ook écht fan! Raar maar waar krijg ik hoofdpijn van grotere en dus vaak zware oorbellen waardoor ik er nooit kon dragen... Tot nu! Ook een heel tevreden klant hier! Ik deed er ook al cadeau en kijk uit naar de toekomstige creaties

Ik heb al verschillende mooie oorbelletjes van Handmade Mils gekocht. Ze zijn fantastisch mooi! Ik reageer heel snel op geen 'echt' zilver of goud en had nog nooit oorbellen gevonden buiten de juwelier waar ik geen pijn van kreeg, maar die van Handmade Mils zijn super! Ik heb ze al hele dagen gedragen en totaal geen reactie, echt super!

Leuke designs! Licht materiaal en aangenaam om te dragen. De oorbellen op bestelling werden volledig naar wens uitgevoerd. Top!


Leuke desings! Licht materiaal, aangenaam om te dragen! Top! 

Mooie unieke juweeltjes, leuke kleurtjes en toffe vormen! Het is elke keer weer uitkijken naar haar nieuwe collecties, naar welke verrassende en mooie exemplaren ze weer getoverd heeft! Alles wordt persoonlijk gemaakt door een madam die er veel energie, denkwerk en passie insteekt. Alweer benieuwd naar het volgende!

Ik ben super gelukkig met de mooie oorbelletjes. Het is fijn dat ik ook eens kan afwisselen zodat het altijd mooi matcht met mijn outfits!

Ik ben heel tevreden over de mooie handgemaakte oorbellen van Handmade Mils. Ze zijn uniek en voelen heel licht en comfortabel aan. Een aanrader!